Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد دانشگاه آزاد گفت: هر تیمی از لیگ انصراف دهد، کار فنی تیم ملی سخت تر می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رضایی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد دانشگاه آزاد در مورد تیمش در لیگ برتر آزاد اظهار داشت: دانشگاه آزاد با توجه به اینکه یک مکان فرهنگی هست و از سالیان گذشته در ورزش فعال بوده و یکی از قدیمی ترین باشگاه های فرهنگی ورزشی کشور محسوب می شود که در قریب به 20 رشته فعالیت می کند با چارت مشخص وارد لیگ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این باشگاه عزمش جزم هست که از جوان های شایسته و دانشجوی کشور استفاده شود. حتی در رابطه با استفاده از ورزشکار خارجی خصوصا در زمینه کشتی مخالفت کردند و منطق دوستان این بود که با توجه به پتانسیل بالای کشتی کشور، حیف است که از جوانان کشور استفاده نکنیم.

وی در مورد سرمربیگری اش در تیم دانشگاه آزاد، تصریح کرد: هرچند تمایل نداشتم سرمربیگری کنم و مثل سال گذشته به عنوان مدیرفنی کنار تیم باشم اما بنا به دلائلی این وظیفه به من سپرده شد که به دانشگاه آزاد کمک کنم. چون سال ها در رده های سنی جوانان و امید خدمت کردم سعی من بر این بود که از جوانان استفاده کنم. جوانان بسیار خوب و توانمندی با میانگین سنی 21 سال، در تیم ما حضور دارند. یکی دو کشتی گیر ما بالای 21 سال هستند. دو تا قهرمان نوجوانان و جوانان جهان و مدال دار امیدهای جهان را داریم. سعی کردیم از جوانان استفاده کنیم تا از امکاناتی که دانشگاه می تواند برای شان ایجاد کند، استفاده کنند.

رضایی که میهمان برنامه دایره طلایی بود، از آغاز تمرینات تیمش خبر داد و گفت: تمرینات ما از امروز (شنبه) آغاز شده و بچه ها وارد اردو شدند. تست کرونای گروهی که تهران به اردو ملحش شدند، جوابش آمده که همه منفی بود. بچه هایی هم که از امروز آمدند، تست دادند و اگر نمونه منفی باشد، بچه ها با هم ادغام خواهند شد.

نایب قهرمان المپیک 2004 آتن در مورد با اشاره به اتفاقاتی که سال گذشته در لیگ رخ داد، تاکید کرد: سال گذشته با توجه به اینکه علیرضا دبیر تازه انتخاب شده بود و کمیته لیگ به سازمان لیگ ارتقا پیدا کرد، کم و کاستی هایی وجود داشت اما در مجموع مسابقات قابل قبول بود. در جریان لیگ تنش هایی بین چند تیم داشتیم که یکی دو تیم انصراف دادند. این البته طبیعی بود و در سال های قبل هم اتفاق افتاده بود. امسال هم که کرونا شرایط جدیدی را بر ورزش دنیا حاکم کرده و ما هم مستثنی از این قضیه نیستیم، زمانی که اعلام شد لیگ برگزار می شود ما اقدام به یارگیری کردیم. بعد از قرعه کشی دیدیم بلافاصله قرعه تغییر کرد و برخی تیم ها انصراف دادند.

وی ادامه داد: سازمان لیگ به ما برنامه داد که دو تا کشتی داریم در یک روز داریم. من با همکارانم مشورت کرده و تمرین را روی این موضوع که دو کشتی صبح داریم، متمرکز کنیم و بعدازظهر کاری نداریم. اما حالا نصیرزاده می گوید شهدای زنجان به لیگ اضافه شده و بعدازظهر باید کشتی بگیریم. حالا کادرفنی تیم من باید آنالیز کنند که ما بعدازظهر هم مسابقه داریم. البته شرایط برای همه تیم ها یکسان است و همه وضعیت تمرینی مناسبی ندارند. این برای سازمان لیگ کشتی مسئله مطلوبی نیست و از نگاه من نمره منفی است.

علیرضا رضایی درمورد رای صادر شده در پرونده حاج آقانیا و فروتن و توضیحات رئیس سازمان لیگ در برنامه دایره طلایی خاطرنشان کرد: این حرف ها کاملا بی اساس بود. کشتی گیر یا قرارداد می بندد یا خلاف می کند. کشتی گیر با تیمی مثل دریاچه ارومیه قرارداد می بندد که در ادامه منحل می شود، پس همه قراردادها باطل می شود. بعد آنها با استقلال به توافق می رسند. قرارداد که منتقل نمی شود. قرارداد فسخ شده و تیم منحل شده و دو تا کشتی گیر به استان خودشان رفتند. قائمشهر شهرستان کشتی خیز است. خاستگاه کشتی است. شهرهای شمالی به هم نزدیک هستند. امامعلی حبیبی از قائمشهر کشتی اش را شروع کرده، خود تقوی هم به همین شکل. این تیم همت می کند که روانه لیگ شود. تیم هیئت کشتی قائمشهر جور استان مازندران را می کشد، استان مازندران به واقع ورزشی ترین استان کشور است، باید کمکش کنیم نه اینکه با حرکات این چنینی، از حضور در لیگ منصرف شان کنیم.

رضایی تصریح کرد: این دو کشتی گیر اصلا با قائمشهر قرارداد دارند و اینها روی کاغذ است. همه تیم ها قرارداد 4 برگی امضا می کنند. کشتی گیر موظف است رضایت نامه از استان بیاورد. ما نباید راجع به آن زود قضاوت کنیم. سازمان لیگ نسبت به تیم قائمشهر اجحاف کرد و عملکرد درستی نداشت. حیف است مهدی تقوی و تیم قائمشهر که آمده اند تجربه شان را در کشتی بگذارند، از لیگ بروند. مطمئنم مهدی تقوی مربی خوبی می شود چون دید خوبی دارد. حیف است این تیم را از دست بدهیم. ضمن اینکه کشتی گیر نمی تواند بگوید دلش می خواهد به فلان تیم برود، درحالیکه قرارداد دارد. بد است کار بخواهد به محرومیت کشتی گیر برسد و این اصلا به صلاح نیست. در این زمینه من فکر می کنم نصیرزاده زود و عجولانه قضاوت کرد.

سرمربی سابق تیم ملی امید خاطرنشان کرد: اگر جهانی بخواهد برگزار شود، لیگ تنها مسابقه ایست که نیمچه اطلاعاتی از آمادگی کشتی گیر را به مربیان تیم ملی می دهد. درواقع هر تیمی انصراف دهد، کار فنی تیم ملی را در این وضعیت سخت تر می شود.

رضایی اضافه کرد: امیدوارم شرایط کشور به حالت عادی برگردد و امیدوارم لیگ ختم به خیر شود. خواسته ام از فدراسیون این است که همه دوستان و هم تیمی های سابقم در فدراسیون این است که تیمی های دارای شناسنامه را وارد لیگ کنیم مثل بازاربزرگ، استقلال، دانشگاه آزاد، اینها تیم هایی هستند که خلق الساعه و یک شبه و با کدخدامنشی به وجود نیامدند. انرژی مان را صرف تیم هایی که سال ها در ورزش حضور داشتند، نکنیم و به تیم هایی بپردازیم که ریشه دار و باشگاه هستند.

علیرضا رضایی در خاتمه در مورد وضعیت قراردادی کشتی گیران دانشگاه آزاد تاکید کرد: سال مالی ما اسفند ماه بسته می شود و سال گذشته هم همه قراردادها تا اسفند پرداخت شد. ما بودجه مشخصی داریم و تمام مبالغ طبق قرارداد پرداخت می شود. کاهش زمان لیگ هم مبلغ قراردادها را کم نمی کند.

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد سازمان لیگ سال گذشته کشتی گیر تیم ملی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۸۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی

پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند, به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل, طلا فروشان از دیرباز جزو قشر مرفه جامعه بوده و از ثروتمندان هر شهری و دیاری محسوب می‌شوند. اما خبر مربوط به پرداخت مالیات و مخالفت و اعتراض زرگران در خصوص  ارزان شدن قیمت طلا و تلاش دولت برای شفاف سازی و مبارزه با قاچاق قابل درک نیست.

محمد حسن زاده استاد اقتصاد دانشگاه‌های اردبیل اظهار داشت: بدیهی است که حفظ وضعیت موجود برای آنها عالی است. برای ادامه این وضعیت لازم باشد، اعتصاب می‌کنند، طلا نمی‌خرند و طلا نمی‌فرشند. البته چرا اگر قیمت طلا پایین آمده باشد، طلا می‌خرند اما تمایلی به فروش ندارند. مثل همین روزها که طلا کمی (بله فقط کمی) ارزان شده و تمایلی به فروش ندارند اما علی‌رغم اعتصابشان خرید دارند. اگر اعتصابشان در اوج قمیت طلا بود شاید می‌شد جور دیگری تفسیر کرد، اما حالا که کمی طلا ارزان شده، اعتصاب معنای متفاوتی می‌دهد.

طلافروشان  تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند

وی افزود: برخی از واحدهای صنفی علت اعتصاب را «ابهامات سامانه جامع تجارت» اعلام می‌کنند. ابهام اصلی این است که آنها تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند، چون ممکن است قانون مالیات بر عایدی سرمایه دامن آنها را هم بگیرد و دیگر نتوانند مالیاتی در حد کارمندان با حقوق پایین پرداخت کنند و یا معاف از مالیات شوند. ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت قدم آغازین اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه است که طبیعتا دارندگان سرمایه تمایلی به ثبت اطلاعات در این سامانه ندارند.

صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است

یکی از فعالان بازار می‌گوید:«با شرایط جدید خیلی از افراد نخواهند توانست حتی 2 گرم طلا خریداری کنند.» نمی‌دانم باور کنم که آنها نگران خرید 2 گرم طلا توسط مردم هستند یا نگران پراداخت مالیات.

عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است. ارائه صورتحساب الکترونیکی موجب شفافیت در فروش کالا شده و درآمد و هزینه آنها را به طور دقیق نشان خواهد داد. بدیهی به نظر می‌رسد که هرگونه شفافیت در دخل و خرج این صنف، آنها از گروه پرداخت‌کنندگان ماهانه 800 هزار تومان مالیات خارج خواهد کرد. پس تا جایی که ممکن است باید از اجرای آن سرباز زد. لازم باشد فعلا اجرای آن را به دلیل عدم آشنایی با سامانه به تأخیر انداخت تا ببینیم بعدها چه می‌شود (کاری که قبلا انجام شده و فرصت سه ماهه به پایان رسیده است.)

مقاومت طلا فروشان در برابر کاهش قیمت‌

محمد حسن زاده  بیان کرد: در فروردین ماه امسال به دلایل سیاسی و همچنین تحولات منطقه‌ای قیمت دلار و قیمت طلا روند صعودی به خود گرفت و در اواخر این ماه به اوج خود رسید. پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند. به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند و در واقع قیمت‌ مرجع را همان قیمت‌های اوج فروردین ماه در نظر می‌گیرند. این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود.

مالیات طلافروشان به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان در سال است

سخنگوی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: مالیات طلافروشان در یک سال گذشته آنچه که ابراز کردند، به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان بوده است. یعنی ماهانه فقط 800 هزار تومان! اشتباه تایپی نیست، واقعا به طور متوسط هر واحد صنفی ماهانه فقط 800 هزار تومان مالیات پرداخت کرده است. با حقوق کارمندی و مالیات کارمندی مقایسه کنید. نگاهی به فیش حقوقی خود بیاندازد و ببینید چقدر از یک طلا فروش ثروتمندتر هستید! البته فقط در پرداخت مالیات.

به گزارش خبرگزاری تسنیم عدالت مالیاتی یکی از اصول اساسی چارچوب مالیات‌ستانی در تمامی کشورهای جهان محسوب می‌شود و لازم است دولت و سازمان امور مالیاتی کشور اجرای این اصل در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • خیز ملی‌پوش کشتی آزاد برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک
  • ورزشکار کیش در رتبه سوم مسابقات کشتی نونهالان کشور
  • استقبال مردم قوچان از نایب قهرمان کشتی آزاد نونهالان کشور
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود
  • دیوید تیلور از کشتی خداحافظی می‌کند؟
  • شوک باورنکردنی؛ خداحافظی دیوید تیلور از کشتی؟
  • خداحافظی دیوید تیلور از کشتی؟/ اولین پیشنهاد مربیگری به جادوگر رسید
  • اردوی تیم ملی کشتی آزاد (عکس)